Inspirationsvåg.

Åh herregud. Vaknade imorse till en hemsk kyla i mitt rum. Inte trevligt! Fick lite flashbacks från förra vintern som var väldigt hemsk. Dock blev det hyfsat varmt under dagen så blev lite för varm i mina jeans och tjocktröja. Jaja, vad gör man.

Ja, det här med bloggandet från skolan går ju inte som jag hade tänkt mig. Idag hade jag faktiskt tid, men det bara känns inte som jag har något vettigt att lägga upp precis. Får se hur de blir under veckan. om jag lyckas få in ett skolinlägg :P

Efter skolan idag så stack jag på en sommarjobbs återträff där vi skulle få anställningsbevis och kolla lite på bilder och sånt. Hade egentligen tänkt att gå på stan och handla lite men jag ville också gå på detta så. Iaf, jag kom dit och fick mit bevis och så vidare. Dom pratade lite, tog kanske en kvart/tjugo min, sen skulle vi kolla på bilderna. Men det blev något fel där så vi ska ha en annan återträff där vi kollar bilder. Sååå, de goda nyheterna är att jag hann handla lite innan stan stängde! Köpte två klänningar varav en var en långklänning!!!! Jag köpte den! Kan inte riktigt förstå det än men hursomhelst så äger jag en långklänning nu som jag fick för 199 kr på hm. Känner mig ganska nöjd ändå. (: Nu är det enda jag behöver ett par byxor (inte jeans) och ett par boots!

I stan köpte jag också det nya nummret av Sofis mode. Under en period köpte jag varje nummer men den perioden tog slut. Dock blir jag alltid lika förvånad varje gång jag köper det nu hur sjukt bra tidningen är! Älskar den. Kändes som jag fick en inspirationsbomb sprängt rakt i ansiktet för varje blad jag vände. Älskar!








Mer vill ha och andra grejer.

Ja, som sagt så fick jag en laptop från skolan idag och jag hade ju tänkt att blogg från skolan då. Men hittade inte riktigt någon tid så får se om jag hinner med det imorgon kanske? However, har hittat ett par vackra outfits på primark's hemsida. Har börjat kika där en aning för jag drar ju till London i början av November och jag ser så fruktansvärt framemot att shoppa på Primark! :D Absoluta favoritaffären i England. Dock har jag tänkt att titta in lite på Beyond Retro när jag är där också. Och antagligen kommer den bli min nya favortiaffär sen :P Jaja, som poängen är att jag vill visa ett par bilder från Primarks hemsida då. Here they are!

Älskar fuskpälsen! Åååh vad jag önskar den finns kvar när jag är där!

Jackan på denna bilden är också härlig (:


Fick hem Monki's tidning idag och blev mucho inspirerad. Förälskade mig i dessa härlig byxorna och denna vackra jackan. 350 kr resp 800kr.






Var ute och promenerad med min kära lillebror efter skolan ett tag. Fick ett par trevliga bilder (:



Ett litet inlägg till.

Haha! Kände att jag ville göra ett nytt inlägg för detta. Vet inte varför bara kändes bättra såhär! Hursomhelst så ska jag ta biler på några presenter jag fick för jag vill visa er hur fantastiska dom är! Gör detta antagligen imorgon efter skolan så lägger in bilderna imorgon kväll! Imorgon får jag dessutom en laptop från skolan så då kan jag blogga när jag är i skolan! Hur härligt som helst :D

Här är en bild jag tog igår efter jag varit och fikat med kära Julius på stan.
(har inget med fikat att göra, men jag blev bara så inspirerad att ta bilder efter mitt härliga snack med julia!)


Bild från födelsedag och grejer jag vill ha.

Mina vänner har lagt upp några bilder på facebook från min födelsedag så jag snodde några därifrån. Dock var det förvånandsvärt många som såg helt sjuka ut somhelst så jag lägger bara in denna på mig och min kära Julius!





I ett tag nu har jag gått och funderat på om jag, även fast jag är kort, ska ta och köpa en långklänning. Jag fick dock bekräftat att man kan vara hur snygg somhelst i en långlänning fast man är kort. En vän kom till min middag i fredags och var så otroligt snygg i sin långklänning och hon är kortare än jag (: jag har spanat in en på h&m så jag tänkte ta en tur i stan imorgon och testa den om den finns kvar. Annars kan jag tänka mig att slå till på en långkjol om det skulle vara nödvänidgt. Denna från h&m är väldigt fin!



Den här tröjan från h&m har jag också spanat in ett tag. Älskar lapparna på armbågarna!


Födelsedagsfirandet och några presenter.

Jag har verkligen en mycket mycket trevlig födelsedag igår. Lite stressigt i början så jag hann inte blogga, men det är inte hela världen! ;) hursomhelst så tänkte jag visa ett par presenter jag fick av min bästa vän Julius! Och en annan favorit present från min moder! Iaf, hade ingen kamera själv under kvällen så får hemsöka folk efter bilder! (: Tack alla mina kära vänner som firade min födelsedag med mig och specillt tack till Julius som hjälpte mig hela dagen!


Vampire Weekends nyaste album!


One night only's första album!

Och av min moder fick jag konset biljetter till One night Only's spelning i London den 2 november! :D så underbart! Ska beställa flygbiljetter på måndag hade jag tänkt :D


H&M Magazine inspiration, en hatt och mer höst skor.

Som tur var så var vår lärare snäll idag och släppte oss tidigare än va det står på vårt schema (16:45) så jag gick ner på stan med ett glatt humör för att köpa min klänning! Blev sen ännu gladare nu när jag verkligen äger den vackra skapelsen!

Hursomhelst, så för några dagar sen tog jag med en av H&Ms nya tidingar och ååh så mycket inspiration den var fullproppad med! Har väntat på att dom ska lägga upp tidingen på deras hemsida så jag kunde lägga upp mina favorit bilder här (: (leopard skorna dödar mig!)






Älskar också hatten på bilden men jag hittade en liknande på Monki som jag tycker är ännu finare! 180 kr kostar den (:



Och jag tror jag har ändrat mig om skorna i ett tidigare inlägg. Blir antagligen dessa fina gråa i mockaimitation från H&M. De liknar de från Scorett, men är hundra kr billigare (alltså 399 kr) och gråa som jag ville ha från början! Dock måste jag kolla upp om det går att skicka tillbaka om storleken inte blev bra. Har inte besällt skor från internet innan så är lite skeptisk, men det ska nog gå bra!




Just nu är jag himla himla trött och det enda jag vill göra är att sova. Men kan inte för jag måste köpa och förberda maten till min middag imorgon. Usch, känner verkligen inte att jag orkar. Gick upp kl 07.00 imorse och eftersom jag inte började att vänja mig lite i slutet av sommarlovet så är det ungeför exakt två månader sen jag gick upp så tidigt. Därav min trötthet. Får skylla mig själv antar jag! Imorgon blir nog hur kul som helst! Längtar :D


Bilder från: www.hm.se och www.monkigirl.se


Födelsedagsklänning, rummet och fler loppisfynd.

Eftersom jag idag fick mitt schema så insåg jag att det inte kommer vara så mkt tid över till bloggandet så därför får min rutin nog bli att lägga in ett ena långt inlägg per dag. Förhoppningsvis blir det nog bra ändå! (:

Hursomhelst, idag träffade jag min kära vän Kajsa på stan. Vi gick runt och letade lite efter en klänning som jag kan ha på min födelsedag. Den vita klänningen jag har på mig på bilden har jag testat innan men jag var inte riktigt säker så jag var tvungen att testa den igen. Bestämde mig ändå för att inte ta den.
Inne på Gina hittade jag dock en annan klänning som jag hade sett innan också och var lite sugen på, så jag testade den och den satt som en smäck! Väldigt flickig och söt precis som jag gillar det. Ska nog ändå försöka bryta av den söta looken lite med ett par "tuffare" klackar och en kavaj tror jag! La undan den tills imorgon så får visa hur den ser ut på sen. Visar en bild från hemsidan så länge (:







När jag kom hem efter stan så tittade jag lite i några annonsblad, bland annat Rustas, där hittade jag massa olika fototapeter och jag föll genast för denna härliga engelska telefon"kiosk". Den kostar bara 149 kr och är 86x200 cm och skulle passa perfekt till hur jag ska göra om mitt rum nu efter min födelsedag! Åh vad lycklig jag blir av att hitta sådana perfekta grejer för ett mkt rimligt pris! (:



Tänkte även visa lite fler av mina loppisfynd jag gjorde i helgen!
Jag kan börja med att berätta att jag gillar gammeldagsa saker så därför var en loppis perfekt för mig att hitta det jag letade efter. Självklart blev det så också att jag kom hem med lite oväntade saker, men jag kunde verkligen inte hålla mig! Jag menar, titta på denna härliga klockan jag köpte för 10 spänn! Åh vad den är härlig! Dessutom fungerar den också (:(:
Köpte även denna bilden på Marilyn Monroe. Har alltid velat ha en så jag passade på. Dock är den lite skavd och lite "sliten" men om jag ska var ärlig så tycker jag faktiskt det ger den en lite mer vintage känsla. Me like!




Loppisfynd och höstskor.

Idag var första skoldagen och just nu är mn attityd bara att gå till skolan. Göra det jag ska göra och sen leva ett helt annat liv utanför skolan. Jag vill bara få det skitet over with. Jag börjar 2:an på gymnasiet och jag mår illa av att tänka på att jag har hela TVÅ ÅR kvar av skolan. Men om jag har jävligt tur så går tvåan över lika snabbt som ettan! Ska nog gå till syon imorgon och se om jag byta mitt individuella val till Italienska istället för ensamble som jag valde innan. Fick veta idag att man måste spela upp låtarna för hela skolan sen. Vilket jag inte är så pigg på så...förhoppningsvis kan jag ändra det. Men nu ska jag hålla i det jag sa innan och leva ett annat liv utanfr skolan så nu tänker jag sluta skriva om skolan också och komma till saken med detta inlägg! (:


idag har jag på mig ett par gamla jeans tillsammans med en "jeans" skjorta som jag köpte på en loppis för 25 spänn! Ett fynd må jag säga!







Dessa är två par skor som jag sucktar efter denna höst.
De svarta skorna är från Scorett och kostar 499 kr och det bruna skorna är från dinsko och kostar 699 kr. Båda paren framkallar starka hjärtklappningar! Jag tror jag är kär...




Fuskpälsjackan.

Ja, verkar ju nästan omöjligt att hitta den rätta fuskpälsjackan jag letar efter. Jackan som Emma Watson bär på bilden är en EXAKT kopia av vad jag har tänkt mig, (eller så är min tänke en exakt kopia av hennes jacka), jaja hursomhelst så är det en sån jag ska ha! Jag ska forsätta leta tills jag är nöjd!

 Känner mig inte alls redo för att börja skolan imorgon. Har dock min födelsedag att se framemot på fredag! Efter det är det London att se framemot och det är verkligen inget dumt att se framemot men det är hela 63 dagar tills dess så det finns gott om tid för en hemsk skoldeprission att smyga sig fram. Åh fy! Jaja, jag antar att jag får ta det som det kommer och försöka att ta mig igenom denna terminen.



Detta ska bli en ordentlig blogg!

Så därför måste jag verkligen engagera mig! Vilket jag ska göra. Eller i alla fall försöka. Ska se till att införskaffa en bra kamera sen är det bara att tutta och köra!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0